REVARCO, voorop in varkens!

Fotoalbum

Transport

REVARCO werkt voor het transport van de varkens, biggen en slachtzeugen uitsluitend met transportbedrijven. Op vakbekwame wijze worden de dieren vervoerd door vaste zelfstandige transporteurs. Deze transporteurs hebben jarenlang ervaring en beschikken over de benodigde kwaliteitscertificaten. Voor de biggen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van geconditioneerde transportmiddelen.

Deze vrachtwagens zijn volledig gesloten. Omdat de ventilatie optimaal is en de temperatuur behaaglijk gaan de biggen tijdens transport liggen. Ze komen dan ook schoon en droog van de auto af. Bovendien hebben de biggen vrijwel niet gevochten tijdens het transport.De autos wordt voornamelijk ingezet worden voor het vervoer van biggen, maar ook voor fokmateriaal, slachtzeugen en vleesvarkens is de inrichting en ventilatie uitstekend geschikt. Zowel bij zeer warme temperaturen als bij erg koude temperaturen geeft het geconditioneerd vervoeren van dieren duidelijke voordelen. 

Het vervoer met deze geconditioneerde biggenwagen is een aanvulling op de hoge eisen die REVARCO varkensbemiddeling stelt aan het vervoer van dieren en in het bijzonder het vervoer van biggen. De keuze voor geconditioneerd transport zal de kwaliteit van de geleverde biggen verder optimaliseren.